Värjäystekniikoita- Löydä juuri sinun tyylisi sopiva.

Naistenlehdet, televisio ja sosiaalinen media ovat pullollaan toinen toistaan upeampia hiusvärejä. Niinkuin värejä, myös värjäystekniikoita löytyy laidasta laitaan. Mutta miten tästä viidakosta löydät juuri itsellesi sen oikean, ja kuinka osaat kertoa sen myös kampaajallesi?

Tämän hetken ehdottomia trendejä ovat erilaiset liukuvärjäkset. Ne voidaan toteuttaa luonnosilla sävyillä tai räväkästi monivärisenä, mikä kantajansa tyyliin parhaiten sopii. Kaikki varmasti muistavat "tumma tyvi-vaalea latva" hitin, mutta likukuvärjäykset tänä päivänä ovat jo paljon muutakin. Avaamme seuraavaksi muutamaa eri tekniikkaa.


Ombre: Tämä on se alkuperäinen liukuvärjäysmenetelmä. Tyviosa on tumma  ja väri vaalenee asteittain latvaa kohti. Tyven ja latvan tummuusero on selkeä.



Sombre ("Soft Ombre"): On nimensä mukaisesti pehmeämpi versio Ombre-liukuvärjäystekniikasta. Sävyt ovat vaalempia sekä tyven ja latvan välinen tummuusero ei ole niin suuri kuin perinteisessä versiossa.


Balayage: Tällä hienolla nimellä kutsutaan vapaan käden raidoitustekniikkaa. Tämä eroaa ylläolevista tekniikoista sillä, että sävyeroja saadaan myös tyviosiin. Lopputulos on todella pehmeästi liukuva ja luonnollinen.


Color Melting: Tämä on yhdistelmä Ombre ja Balayage- tekniikoista. Liukuvan värin lisäksi tuodaan raidoituksella elävyyttä ja valoa juuri haluttuihin kohtiin.



Valokuvat: Lehtomäen Hius-ja Kauneuspiste, Tmi Heli Sjölund