Turvallisempaa hiustenvärjäystä

Hiusväreille herkistyminen ja allergiset reaktiot yleistyvät jatkuvasti. Yhtenä altistajana voidaan pitää toistuvia hapetevärjäyskäsittelyjä.
Onneksi hiustenvärjäykseen ja sävytykseen löytyy myös useita tuotteita jotka eivät sisällä näitä yleisimmin allergisoivia ainesosia. Näitä tuotteita voidaan käyttää useimmille hapeteväreille herkistyneille, koska ne eivät sisällä PPD:tä (parafenyleenidiaminia), ammoniakkia tai vetyperoksidia. Näitä värejä voi myös käyttää turvallisesti alle 16-vuotiaille.

Liikekäytössä oleva Elumen-sarja on pysyvyydeltään ja peittävyydeltään lähes kestovärin luokkaa, ja sarjasta löytyy luonnollisten sävyjen lisäksi upeita ja räiskyviä tehostevärejä, joista saadaan sekoittelemalla myös pehmeitä pastellinsävyjä. Elumen värin tarttumismekanismi on patentoitu, eivätkä värit sekoitu pesussa. Tällä sarjalla voidaan toteuttaa villeimpiäkin monisävyvärjäyksiä, mutta myös luonnollisia hillitympiä ja pehmeämpiä sävyjä.


Kotivärjäykseen löytyy useita eri vaihtoehtoja. Kevyeen sävytykseen tarkoitettu Goldwellin vaahtosävyte Soft Color on helppo levittää tasaisesti koostumuksensa ansiosta. Vaaleiden hiusten keltaisuuden taittajaksi tämän sarjan kylmät vaaleat sävytteet ovat monen ehdoton suosikki! Tämä vaahtosävyte on kestosuosikki myös muotoilutuotteena, sillä sen voi laittaa muotovaahdon sijasta ja saa samalla kertaa sävyä sekä muotovaahdon pitoa.



Color Mask-sarjasta löydät värin ylläpitämiseen ja sävytykseen sopivia tuotteita. Sarjasta löytyy sävytetyt Color Shampoot, Color Mask-hoitoaineet, sekä uusimpana Color Paint-suoravärit. Color maskeista löytyy sävyjä aina tummasta vaaleaan, sekä harmaa, punainen ja violetti. Paint-sävyissä löytyy ihania pastellisävyjä.
Color Mask- ja Color Paint- sarjan sävystä voit sekoitella juuri itsellesi sopivan sävyn. Kuiviin hiuksiin levitettynä saat Color Maskista hieman intensiivisemmän ja kestävämmän lopputuloksen.



Revlon Nutri Color Creme-sarjan tuotteissa yhdistyvät sävytys, tehokas hoitoaine ja kiilto. Näillä sävytteillä saat hiuksiisi paljon kiiltoa etkä tarvitse erikseen hoitoainetta!