Näin ylläpidät hiuksiasi kesällä

Näin kesällä useimmat muistavat suojata ihonsa auringon haitoilta, mutta mitenkäs ne hiukset?

Kuten varmasti kaikki tiedämme, että kesällä aurinko ja rannalla oleskelu, sekä tietysti etelänmatkat kuivattavat ja rasittavat hiuksia ja värikin kulahtaa helposti.


Tässä muutamia vinkkejä hiusten hoitoon kesällä:

1. Leikkauta etenkin pitkistä hiuksista latvat ennen ulkomaanmatkaa. Uidessa vedestä tulee helposti klooria ja suolaa mitkä kerääntyvät hiuksiin ja tekevät niistä takkuuntuvat. Kun kuivat latvat on leikattu ennen lomaa niin hiukset pysyvät huomattavasti paremmin selvänä ja aukeavat helpommin takuista.



2. Käytä UV-suojasuihketta ennen aurinkoon menoa, jotta estät hiusten kuivumista. Sitä kannattaa myös lisätä aina samalla kuin aurinkorasvaakin.

3. Pese hiukset After Sun-shampoolla, joka puhdistaa ja hoitaa auringon rasittamat hiukset hellävaraisesti mutta perusteellisesti. Se poistaa samalla kertyneitä suola- ja kloorijäämiä.



4. Käytä tehokosteuttavaa hoitoainetta. Se auttaa ylläpitämään hiusten luonnollista kosteutta jottei aurinko pääse kuivattamaan.

5. Mikäli olet päivittäin paljon auringossa, käytä ainakin osa ajasta hattua tai huivia suojaamassa päätä ja hiuksia.

+  Mikäli tykkäät pitää hiuksiasi jakauksella, levitä kevyttä aurinkorasvaa myös siihen! Se on sellainen kohta, mikä unohtuu usein rasvata ja palaa todella nopeasti.


 Näillä ohjeilla saat hiuksesi pidettyä terveän ja kauniin näköisinä läpi kesän. Eikun rannalle!