Kilpailumenestystä Hair And Beauty 2016:stä

4.-5.3.2016 kilpailiin hiusalan SM-mitalleista sekä muissa sarjoissa Helsingin Kaapelitehtaalla. Kampaajamme Taiju oli kilpailemassa perjantaina nuorten kampaajien SM-sarjassa. Kilpailuun kuului kaksi työtä, auki oleva päiväkampaus sekä morsiuskampaus harjoituspäähän.

 
                                               Kuvassa Taiju työstää morsiuskampaustaan.

                                               Kuva Taijun päiväkampauksesta.

Perjantaisessa mitallien jaossa Taiju sijoittui päiväkampauksella kolmanneksi ja hääkampauksellaan viidenneksi. Lauantaina jaettiin vasta SM-mitallit messujen päätösjuhlien merkeissä. Taijun pisteet ylsivät  SM-pronssimitallille! Onnea Taijulle!





Kampaajamme Saana kilpaili myös perjantaina letti-/punonta päiväkampaus-sarjassa. Laji oli uusi näissä kilpailuissa. Malli löytyi vasta viimetingassa viikkoa ennen kilpailua, joten treenaaminen jäi vähäiselle. Kilpailuissa pisteiden laskussa oli hieman häikkää ja Saana palkittiin perjantaina pronssimitallilla, mutta pisteet kun laskettiin uudelleen Saanan pisteet olivat hopea sijalla. Onnea Saanalle hopeasta!

                                                Kuvassa Saana tekemässä kampausta. Aikaa oli 35min.




 Perjantai-illan viimeisenä kilpaili meikkaaja-maskeeraajamme Anri. Anri osallistui morsiusmeikki kilpailuun. Mallina toimi sama ihana Ella, joka oli myös aikaisemmin Saanalla mallina. Kilpailut olivat Anrin ensimmäiset ja hän lähti fiilistä hakemaan. No voittohan se sieltä tuli ihanan hempeällä kokonaisuudella. Kukkakimpusta vastasi Kouvolalainen kukkatalo Rosarium. Onnea Anrille kultamitallista!


                                                Anrin jännitystä ei näkynyt työtä tehdessä.

                                               Kampauksesta vastasi Saana.