Olaplex

Ympäri maailmaa parturi-kampaajat ovat hehkuttaneet uutta ja mullistavaa hiuksia korjaavaa tuotetta. Se rantautui juuri Suomeen ja meillä on ilo ja kunnia kertoa, että tätä kyseistä tuotetta, Olaplexiä löytyy nyt Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteestä!

Olaplex on pääasiassa kemiallisten käsittelyjen (värit, vaalennukset, permanentit) yhteydessä käytettävä tuote. Se mahdollistaa kemiallisen käsittelyn jopa erittäin huonossakin kunnossa oleville hiuksille, joita ei normaalisti juuri uskaltaisi käsitellä. Se suojaa ja vahvistaa hiuksia ainutlaatuisella tavalla. Olaplexin suosio maailmalla perustuu siihen, että se estää hiusta vahingoittumasta värjäyksen aikana ja mikä parasta, Olaplex korjaa käsittelyn yhteydessä jo ennestään vaurioituneita hiuksia! Eli ensimmäistä kertaa on mahdollista parantaa hiusten kuntoa kemiallisen käsittelyn aikana.
 Täydellistä!

Olaplexillä pystytään parantamaan hiuksen kuntoa myös ilman kemiallista käsittelyä tekemällä Olaplex-tehohoito. Sillä saadaan huonokuntoisistakin hiuksista kiiltävät ja vahvat.

Olaplex-käsittelyjä voidaan tehdä myös pidennyshiuksiin!

Olemme nyt testanneet Olaplexia ja hämmästyneet tuloksista! Se nimittäin toimii ihan oikeasti!

 Alla kuvia ennen ja jälkeen Olaplex-käsittelyn.
Helin hiukset ennen Olaplex-hoitoa.
Olaplex-hoidon jälkeen.

 

NYT ON AIKA HEITTÄÄ HYVÄSTIT HUONOKUNTOISILLE HIUKSILLE JA KOKEILLA OLAPLEX-KÄSITTELYÄ! TERVETULOA :)